<< Tillbaka

Telge HK

Konvertering av cellkontor till öppet landskap i två husskepp, gemensam mittdel med receptionsyta, personalmatsal, café och koncernledningsrum. Avskild konferensdel med många bokningsbara mötesrum i olika storlekar och i källarplanet serviceutrymmen, personalens omklädningsrum och garage.Omfattande modernisering av husets teknik. Inredningskonceptet var natur- med björktema i materialval och med färgsättning från årstiderna.En stor utmaning var de interna sambanden och att få kommunikationen i fastigheten att fungera optimalt.Koncernens övergripande miljöpolicy inarbetades i projekteringen och materialval testades mot Sunda Hus.
  • Foajé med reception

  • Reception- backoffice

  • Gårdsutsikt i foajén

  • Kontor, korridor med pulstavlor

  • Kontor, mötesplats

  • Kanalutsikt från kontor

  • Mötesrum vid kontor

  • Bardisk i lunchrummet

  • Lunchrum

  • Sittplatser mot gården vid lunchrummet

  • Kaffebar

  • Café

  • Konferensrum "Kattsvansen"

  • Konferensdel- "Maren"

  • Konferensdel- Ridön

  • Konferensdel- Kringlan